Dé Dubai reep

Ik heb deze virale reep nu al een keer of vier gemaakt en ik krijg er geen genoeg van! Ik ben echt zo iemand die verschillende smaken en structeren wil in één hapje en dan zit je bij deze reep helemaal goed. Doordat ik hem vaker heb gemaakt heb ik er ook veel van geleerd. Zo hebben we de eerste keer de pistache pasta zelf gemaakt, zie foto met meer een gouden vulling, dit vond ik toch wat minder lekker en vooral heel erg veel gedoe, dus gingen we toch overstag met de pistache pasta van de Turkse supermarkt, och wat is dít lekker!  

Lees meer »

BABY CAKESMASH

Deze taart maakte ik voor Amélie haar eerste verjaardag en die beviel zo goed dat ik hem ook voor Tommy zal maken binnenkort. (huilen de tijd gaat zo snel)

Lees meer »

UIEN CHUTNEY

 doe deze ingrediënten bij elkaar en zet ze onder een laagje water op het vuur, laat 30 tot 45 minuten koken onder een deksel. daarna haal je de deksel eraf en plaats je het mengsel over in een koekenpan, bak het op tot het vocht eruit is en een lichtbruin kleurtje krijgt.

Lees meer »

🍆 FATTEH

It was January the 2nd and we were watching tv together, which we normally don’t do because the children own the televisions here. There she was the food goddes Nigella Lawson! She was making something delicious and I was watching every move. 

Lees meer »

Choco 🍊 taart

Een heerlijke variant op een recept van Nigella Lawson. Ik maak deze taart altijd als side bitch ;) op verjaardagen als bij-taart. Maar deze gaat altijd meteen als eerste op. Ik vind hem het aller lekkerst als hij een nacht in de koelkast heeft gestaan, als jij dit van plan bent zou ik de slagroom en cacaopoeder er pas op doen voor dat hij word gegeten. 

Lees meer »

Tiramisu

Omdat ik volledig ben gestopt met alcohol drinken en eigenlijk liever ook geen kunstmatige stoffen gebruik heb ik een heerlijke variant gemaakt op de traditionele tiramisu!

Lees meer »